TentanG-Aku!

My photo
Tiada apa yang special dengan aku ini..Terima Kasih sudi datang usha-usha kat sini ok~~thanks So much!!

Jom Chat!

Recent Posts :

Muat-Turun Movie & Drama Pilihan JustNuar

Tuesday, August 3, 2010

Baiklah, kali ini saya ingin berkongsi bersama anda laman web yang menyediakan perkhidmatan Muat-Turun Movie & Drama.Sumber web yang menjadi pilihan JustNuar ialah seperti berikut.

Jom tambahkan koleksi Movie & Drama di dalam komputer anda sekarang!!

DRAMA ENGLISH
LinkyWorld

Pada laman web LinkyWorld ini boleh dikatan ada macam-macam Drama.Episod terbaru akan dikemas-kini kira-kira 4 - 6 jam selepas tayangan didalam TV.


OneClickSeriez

Di sini lebih kurang seperti web LinkyWorld tadi.Pelbagai Drama diupload.Kemaskini Episod agak lambat jika dibandingkan dengan LinkyWorld.

MOVIE ENGLISH
OneClickMovie

Di sini terdapat pelbagai Movie terbaru.tetapi saya ingin mengingatkan kepada anda.Pada laman web ini terdapat Movie yang di upload tidak sesuai untuk remaja bawah umur 18 tahun kerana sesetengah Movie terdapat unsur ganas & seks.Oleh itu anda harus pandai memilih cerita sebelum memuat turun Movie.


MoviezLink

Laman web ini pula bukan sahaja Movie baru di upload malahan terdapat juga Movie yang lama di upload semula.mungkin diantaranya Movie lama yang anda cari ada disini.


MediaFireMoviez

Sekiranya anda mencari Movie yang bersaiz kecil (Mb) & di upload di MediaFire.Inilah laman web yang sesuai untuk anda.Di dalam ini kebanyakan semua Movie berformat (.Mkv)


MOVIE / DRAMA MELAYU
TeamAryzs

TeamAryzs, bukan nama asing lagi di internet.Seorang Ripper & Uploader Malaysia.Sekiranya anda tercari-cari Movie & Drama melayu, saya sarankan anda cuba di laman web ini.Made in Malaysia.


MOVIE / DRAMA KOREAN, JAPAN, INDIAN, THAILAND, INDONESIA, & LAIN-LAIN
Kraetiv

Kraetiv, seperti yang apa yang saya tahu web ini dimiliki oleh saudara Syahirul atau dulu dikenali sebagai KillVearn.Selain Movie & Drama.Kraetiv juga meng-upload E-book, Software, Music Video & lain-lain.


TeamAMH

AMH bermaksud "Aku Muzik Hampa".Kenapa diberikan nama sedemikian?itu terpaksa la kena tanya kepada tuan punya web tersebut ya (^.^).Di sini bukan setakat Movie & Drama yang anda boleh dapat tetapi Mp3 pun ada.Kepada yang minat tonton BOLA!! perlawanan pasukan yang anda minat pon ada di sini Insyaalah!!Jom Usha-usha dulu ok.


AllYouLike

AllYouLike ialah salah satu tempat yang sering saya lawat.Di web ini terdapat pelbagai maklumat contoh nya seperti Movie & Drama, Ebook, Game, Tutorial, Music, Software, Mobile, Documentaries dan terdapat banyak lagi.Web ini kebanyakannya daripada link download  RAPIDSHARE, HOTFILE, MEGAUPLOAD, MEDIAFIRE & lain-lain.

P/S : Buat masa sekarang, hanya ini saja yang Nuar ingin kongsikan kepada anda semua, sebenarnya terdapat banyak site lain lagi tetapi rasanya cukup la setakat ini.. (^.^)


0 comments:

Related Posts with Thumbnails